Taxi mindenképpen
Egyéb kategória

Taxi vagy saját személyautó? Pro és kontra

Manapság nagyon sokan vitatkoznak arról, hogy melyik a jobb döntés? Saját személyautót használni, vagy pedig taxival menni mindenhová? Jó kérdés – nehéz lenne erre egzakt és korrekt választ adni. A világ pedig nem fekete-fehér: nagyon fontos, hogy tisztán lássuk, hogy mikor jobb döntés a saját személyi gépjármű, és mikor jobb ötlet taxival menni mindenhová.

Mikor érdemes személyautót választani?

Fogas kérdés! Alapvetően abban az esetben lehet jó ötlet, és jó választás, ha általános napi teendőkről van szó. Menni kellene a gyerekért az iskolába… segíteni kellene a szülőknek hazajutni… esetleg el kellene menni a városba, egy jó bevásárlás alkalmával.

Egyvalamit ne felejtsünk el

Mi van akkor, ha az ember úgy érzi, hogy szüksége lenne egy jó társaságra utazás közben? Ilyen is megesik, hogy valaki hirtelen, egyik pillanatról a másikra depresszióssá válik. De sokkal gyakoribb az, amikor valakinek valamilyen különleges alkalomból segítségre lenne szüksége. Például, jó lenne hazajutni valamilyen rendezvényről. Esetleg egy esti konferenciáról vagy mulatozásról, ahonnan egy kis ivás után nem feltétlenül jó ötlet hazamenni.

A taxizás… sok tekintetben igenis különleges

Hagyományos autóval menni, furikázni igenis unalmas. Nem gondoljuk, hogy így van? Márpedig ez az igazság. Nincs olyan jó zene sem sokszor, vagy annyira jó légkondicionáló. Na és ajándék cukorka? Egy jó taxisofőr mindig meglep minket egy jó ajándék cukorkával. Ez az egyik ismérve az igazán jó sofőröknek. Míg a rossz taxisok soha nem lepik meg ezzel az utazóikat.

Ki a legjobb taxis Magyarországon?

Több tucat honlapot vizsgáltunk át, és végül arra a megállapításra jutottunk, hogy a DemoTaxi szolgálat a leges legjobb sofőr Magyarországon. Akinek ilyen honlapja van, annak csak jó taxija lehet!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.