Műfű vásárlás
Egyéb kategória

A műfű sokkal jobb döntés lehet, mint az igazi!

Fű, fű, fű. Ez kell a kertbe – mondják sokan. Való igaz, hogy fű nélkül a világ elég rossz hely lenne – mindenütt csak az esztétikátlanság, és az ellepő gyom. De mégis miért mondhatjuk azt, hogy a műfű az egyik legjobb választás – sőt, sok tekintetben jobb is, mint az igazi párja!?

Az igazi növények kora lassan lejár

Az igazi növények nagyon-nagyon kényesek lehetnek a különféle környezeti adottságokra. Könnyen megeshet, előfordulhat, hogy azonnal kiszáradnak, ha nem kapnak elég vizet, vagy jön valami kórokozó… a levegő egyre porosabb, ez pedig egyre csak inkább megnehezíti, hogy az üvegházhatással és az üveggázokkal megbirkózzunk. Ez az igazi élővilágra igenis kihatással van – de nem úgy a műnövényekre!

Kizárólag a kertben érdemes használni?

Ez az egyik legnagyobb tévedés, amit csak el lehet képzelni! A műfüvet otthoni dekorelemként és az erkélyen is rengetegen használják, egészen a vidéki kisvárosoktól a legnagyobb pesti ingatlanokig. Nem csoda hát, ha a legtöbb ember úgy gondolja, hogy a lakásdíszítésben hatalmas szerepe van ennek a dekorációs eszköznek.

Hány év garanciát adnak erre a termékre a valamirevaló kereskedők?

Minden kereskedő más és más. Az igazán jó szakembereket arról lehet felismerni, hogy garanciát adnak a termékeikre. Persze vannak, akik csupán 1-2 évet mernek adni, de vannak olyanok is, akik akár 8 év garanciával árulnak műfüveket. Ez azért nem kevés – ezt csak a legjobb webáruház tulajdonosok merik bevállalni!

Mennyibe kerül a műfű? Tényleg drága mulatság?

Ez hatalmas tévedés. Pár ezer forintról lehet beszélni méterenként, viszont ne felejtsük el, hogy ezt nem kell gondozni. Évekkel később is pontosan ugyanaz a kiváló minőség lesz, mint korábban!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.