Egyéb kategória

Szettek A Biztonságért!

A négyvezetékes video kaputelefon szettek olyan rendszerek, amelyek kényelmes és biztonságos megoldást nyújtanak a lakók számára a látogatók azonosítására, valamint a bejárat ellenőrzésére. A szettek már a modernebb technológia előnyeit kínálják, így még biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik a kapubejárat ellenőrzését.

Miből áll egy szett?

A négyvezetékes video kaputelefon szett tartalmaz egy kültéri egységet, amely a bejáratnál vagy kapunál található, valamint egy beltéri egységet, amely a lakásban vagy épületen belül helyezkedik el. A kültéri egység kamerát, mikrofont és gombot tartalmaz a látogatók számára, míg a beltéri egység rendelkezik egy képernyővel, hangszóróval és gombokkal a kommunikációhoz és az ajtónyitáshoz.

Videokommunikáció

A négyvezetékes video kaputelefon szettek lehetővé teszik a valós idejű videokommunikációt a kültéri és beltéri egységek között. A kültéri egység kamerája rögzíti a látogató képét, amely megjelenik a beltéri egység képernyőjén. Ez lehetővé teszi a lakók számára, hogy lássák és azonosítsák a látogatót.

Biztonság

A videokommunikáció révén a kaputelefon szettek növelik a biztonságérzetet. A lakók képesek vizuálisan ellenőrizni a látogatót, és megállapítani kilétét, mielőtt engedélyeznék a bejutást. Ez segít megelőzni az illetéktelen személyek behatolását és növeli a lakók biztonságát.

Ajtónyitás

A négyvezetékes video kaputelefon szettek már lehetővé teszik az ajtónyitást is. A beltéri egységen található gombok segítségével a lakók a lakásból vezérelhetik az ajtót vagy kaput, így engedélyezhetik a látogatók bejutását. Ez kényelmes és biztonságos megoldást nyújt anélkül, hogy nyitva kellene hagyniuk az ajtót.

Még szintén kedvelheted...