DIvatkellékek táska
Egyéb kategória

Mik a legnépszerűbb divatkellékek manapság?

Ahhoz, hogy a megjelenésünk különleges legyen – akár nőként, akár férfiként – szükséges lehet a modern divatminták ismerete. Tudnunk kell, hogy hogyan kellene felöltözni, milyen ruhák passzolnak ahhoz, amit éppen kiválasztottunk, de azzal is érdemes tisztában lennünk, hogy mik a legdivatosabb színek.

Legyen szó akár műköröm, géllakk, retikül vagy táska vásárlásról: mindig jó, ha a legfontosabb tanácsokat megfogadjuk. Ezek általános érvényű megállapítások.

Ajánló a cikk elején: látogassunk el a https://zomadivat.hu/ honlapra, ahol a legstílusosabb összeállításokkal is találkozhatunk.

Mik a legdivatosabb színek?

Szegmensenként eltérő lehet, hogy melyek azok a színárnyalatok, melyek a legnagyobb népszerűségek örvendenek. Műkörmök világában például a lila, rózsaszín és bordó a nyerő: míg táska vásárláskor a barna, fekete és fehér színek a legnépszerűbbek. Ezek természetesen időről időre változnak: 10 éve még teljesen mások voltak a trendek, mint manapság.

Melyik a legismertebb márkák?

Cipők közül talán az Adidas és a Nike a legnépszerűbb. A táskák piacán a Karen és a Benzi, Baoking számítanak rendkívül népszerűnek. Lakkok terén pedig még a hazai kiskereskedelmek, butikok is nagyon ismertnek számítanak.

Mi fontos az összhatás, összkép megteremtésekor?

Kifejezetten fontos az, hogy az összharmónia meglegyen. Mindig adni kell a komplett stílusra, megjelenésre is. Nem fordulhat elő például olyan, hogy piros táskát veszünk fel kék cipő mellé, ez nyilvánvalóan igénytelen megoldás.

Mindig az egységességre törekedjünk. Ez még akkor is menni fog, ha egyébként nem rendelkezünk kiemelkedően jó érzékkel ilyen téren. Piros mellé pirosat, fekete mellé feketét érdemes viselni, ettől akkor térjünk el, ha kifejezetten értünk a divathoz és stílushoz.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.