Egyéb kategória

Igyunk bort, mert rendkívül egészséges!

A bor rendkívül egészséges ital. Nagyon sokan gondolják úgy, hogy nincs így: érdemes lehet a kérdést picit közelebbről is megvizsgálni. Mi az oka annak, hogy sok ember szerint a bor nem egészséges ital? Mit mondhatunk róla élettanilag?

A franciák szerint egészséges

Francia kutatások egyértelműen arra világítanak rá, hogy a bor rendkívül egészséges. Vannak benne olyan enzimek, amelyek mindenképp ahhoz járulnak hozzá, hogy az emésztésünk minél serkentettebb legyen. A minőségi borokban sok vitamin és nyomelem is található.

Nem mindegy, milyen bort iszunk

Az is nagyon fontos szempont lehet, hogy pontosan milyen bort iszunk. Milyen annak az összetétele, mennyi káros anyagot adtak hozzá az érlelési eljárás során? Ez nagyon nem mindegy. A szőlőt mennyit permetezték korábban?

Csak mértékkel!

Mindent csak mértékkel szabad fogyasztani, ugyanez igaz az alkoholtartalmú italokra is. Nem szabad kifejezetten nagy mennyiségben fogyasztani – de alkalomadtán a jótékony hatásai le sem tagadhatók, ráadásul oldottabb hangulatban leszünk aznap éjjel, ami rendkívül kedvező és előnyös.

Hol vásárolhatunk igazán egészséges borokat?

A Paulus Borház borai rendkívül speciális érlelési technológiával készülnek, ennek köszönhetően nagyon egészségesek is. A szőlők ráadásul nincsenek káros vegyszerekkel lelocsolva, leöntve, mielőtt szüretelik, ennek köszönhetően kifejezetten ízletes is az italuk. Rendelni bármikor tud webáruházukból, ez csupán néhány kattintásba kerül Önnek.

Még szintén kedvelheted...